top of page

Rauchen ist wieder sexy

Als je er bent nòg groter dan als je er niet bent, zwoel in de zomer, en altijd overweldigend.

Berlijn lust je rauw.

Samen met mijn zoon van 18, mijn dochter van 16, mijn vriendin en ons kleine mannetje van bijna een jaar maakte ik er afgelopen augustus lange wandelingen. Van Oost naar West, van toen naar nu. Verleden en heden lopen er kriskras door elkaar.

Onze gids, geboren in Londen, leidde ons in haar mooiste Engels door een stad vol opwindende tegenstellingen. Van de klassieke hotspots naar beroemde muurschilderingen en via Kreuzberg naar de Spree, naar de broeierige dub-reggae van Yaam beachclub.

Zelfs rauchen leek even wieder sexy.

 

#buitenland #tegenstelling #wandeling #familie #zomer #stadsleven #straatbeeld #Berlijn

RSS Feed
Blijf op de hoogte van
mijn blog
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Contact
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Email
bottom of page