top of page

Weer begonnen

Nadat ik met veel plezier de novelle de Wandeling schreef, mijn literaire debuut, met aansluitend de succesvolle introductie bij Uitgeverij Aspekt in het afgelopen najaar, ben ik begonnen aan mijn tweede roman met de werktitel de Architect.

De Architect is een moderne relatieroman die zich afspeelt in het hedendaagse Amsterdam: de ouder wordende yogadocent Mani en de nog jonge architect Rik komen elkaar op een cruciaal moment in hun leven tegen.

Mani, nog altijd struikelend over de jaren die achter hem liggen, wordt opgejaagd door de herinnering aan wat hij zo graag had willen zijn en dat hij dat ooit zo precies had geweten. Rik, geplaagd door het wurgende besef dat zijn huwelijk dreigt te mislukken, raakt verstrikt in de weigering om op te geven. Hij wordt gedwongen een beslissing te nemen met verstrekkende gevolgen.

Ik houd jullie op de hoogte!

#deWandeling #Aspekt #Amsterdam #yoga #architect

RSS Feed
Blijf op de hoogte van
mijn blog
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Contact
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Email
bottom of page